Lisa närbild aqua

Om mig

Lisa närbild aquaOm Mig

Jag som har den här hemsidan heter Lisa Orr. Till yrket är jag forskare i kemi och för närvarande arbetar jag med kliniska prövningar dvs testning av nya läkemedel innan de blivit godkända. Andra tillämpningar av kemi som roar mig är matlagning och Naturkosmetik.

Jag har blandat mina egna krämer och tvålar till och från i 20 år. Anledningen är att jag har väldigt torr rödlätt hy och traditionella recept med mineralolja och tvålämnen som PEG och Laurylsulfat har alltid varit för starka. Som trebarnsmor kan det vara svårt att hinna med allt så nu är jag glad att naturkosmetiken blomstrar och produkterna har samma konsistens och hållbarhet som de traditionella, mineraloljebaserade produkterna. För första gången i mitt liv kan jag sminka mig med professionella produkter som inte får min hud att klia efter några timmar. Foot butter

Jag har fastnat speciellt för följande serier, cosmopharmas serie Organic som är 100% naturlig med ekologiska ingredienser helt i enlighet med riktlinjer för Naturkosmetik. Produkterna är självkonserverande (som vin och honung) istället för att innehålla traditionella konserveringsmedel. Även den vita serien är fantastisk om man vill ha väldigt milda produkter.

Makeup kit Basic lookSom ni förstår har jag också en favorit när det gäller smink, Andrea Milano. Naturliga produkter som ger ett helt professionellt resultat som sitter hela dagen. Jag är idag återförsäljare för Cosmopharmas produkter. Det roar mig väldigt mycket att fördjupa mig i innehållsförteckningar och hjälpa människor hitta de recept som fungerar för deras speciella hud.

Nu när jag kan använda smink vill jag lära mig mer om hur jag hittar de färger som passar mig bäst och vilka kläder som passar ihop.

Efter en utbildning i färg och stil är jag nuFärg och Stil kurs Färg- och Stilkonsulent. Det är underbart att få kombinera mitt ganska fyrkantiga dagjobb med att få människor att blomma genom att våga lysa upp sin tillvaro med färg. Det går så bra att jag har tagit mod till mig och startat företaget NewU!

På mig blogg kommer jag att presentera djupdykningar i olika ämnen som tex sidoeffekter av aktiva ingredienser så att ni läsare lättare själva kan ta ställning till vad ni vill ha på er hud. Jag kommer även ge färg och stil tips och presentera erbjudanden i min webb-shop, kurser och home parties.

Välkomna till en ljusare och gladare värld med färg och dofter…

Lisa Orr

 

Nacka, april 2014

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>